Pasen in De Poort van Dordt

Paasbrunch 21 en 22 april | Buffet | 12.00 – 15.00
22,50 per persoon | 15,00 per kind

Grove mosterd crèmesoep | tuinkruiden
Diverse luxe belegde sandwiches | mini-croissants | mini-broodjes | zoet beleg | hartig beleg | vers fruit
Diverse eiergerechten | bacon | gerookte zalm | aardappelsalade met fricandeau en Serranoham | quiche van ricotta met spinazie, rucola en geitenkaas
Etagères met diverse desserttaartjes | chocolademousse | slagroom | roomijs
Koffie | thee | melk | jus d’orange

 

Diner | driegangenmenu | Vanaf 18.00
32,50 per persoon

Rundertartaar | huisgedraaid | gepocheerde kwarteleitjes | truffelcrème | ingelegde groenten
Heilbot | geroosterd | kruidenkorst | boterschuim | tuinerwten | gepofte aubergine | akkerpaddenstoelen
Lemon curd | aardbeien | gebrand schuim | limoncello

 

Klik hier om direct te reserveren